İNGİLTERE ÖĞRENCİ VİZESİ : Bilgi, öneri ve başvurularınız için!

İngiltere Öğrenci Vizesi ile İngiltere'de Part-Time Çalışabilir miyim?

Güncellenme Tarihi: 2018-04-20 03:02:33

İngiltere Öğrenci Vizesi ile İngiltere'de çalışma izni yalnızca Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi sahiplerine verilmektedir.

. İngiltere Öğrenci Ziyaretçi Vizesi ve İngiltere Uzatılmış Öğrenci Ziyaretçi Vizesi sahiplerinin İngiltere'de çalışma izni bulunmamaktadır.

Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi sahiplerinin İngiltere çalışma izinleri ise yalnızca part-time olarak mevcuttur. Yani haftada 20 saati geçmeyecek şekilde Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi sahipleri İngiltere'de yasal olarak part-time çalışabilirler.

Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi ile İngiltere'de en az lisans seviyesinde eğitim almakta olan öğrenciler ile henüz İngiltere Vize süresi dolmamış yeni mezunlar yıllık geliri minimum £20.000 olacak nitelikte bir iş bulmaları halinde İngiltere Öğrenim Sonrası Çalışma İzni alarak İngiltere'de çalışabiliyorlar. Ayrıca halihazırda Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi kapsamında part-time olarak bir iş yerinde ara vermeksizin ve iş değiştirmeksizin en az 1 yıl süreyle çalışmakta olan kişiler aynı iş yerinde çalışmaya devam etmek şartıyla İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi başvurusunda bulunarak İngiltere'deki yaşamlarına devam edebilmektedirler.

Tier 4 - Uzun Süreli İngiltere Öğrenci Vizesi ile part-time çalışmak, mezuniyet sonrası İngiltere'de çalışmak ve İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi hakkında detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İngiltere Öğrenci Vizesi ile ilgili olarak vize danışmanlarımızla iletişime geçmek için lütfen tıklayınız »

  • "İngiltere Öğrenci Vizesi ile İngiltere'de Part-Time Çalışabilir miyim?" sayfası 2475 defa okundu
  • ingiltere vizesi, öğrenci, eğitim, tier, ingiltere, vize, okul, dil, ingilizce, master, doktora, çalışmak, çalışma izni, part time, full time
x

Bizi Takip Edin