İngiltere Öğrenci Vizesi Almak İçin Dil Şartı Var Mıdır?

Güncellenme Tarihi: 2019-04-17 03:07:47

İngiltere öğrenci vizesi almak diğer ülkelerden öğrenci vizesi almaya göre daha zor ve daha karmaşık bir yapıya sahiptir. Firmamız sizlere İngiltere vizesi ve göçmenlik başvurularında uzman danışmanları ile 2006’dan bu yana hizmet vermektedir.

İngiltere öğrenci vizesi almak için öncelikle bir İngiltere öğrenci vizesi türü belirlenmesi ve bu vize için gerekli şartları sağlamanız gerekmektedir. Eğer 6 aydan daha kısa süreli bir eğitim alacaksanız İngiltere öğrenci ziyaretçi vizesi başvurusu yapmalısınız. 6 ay ve üzeri eğitimler içinse İngiltere uzatılmış ziyaretçi öğrenci vizesi ve Tier-4 İngiltere öğrenci vizesi türlerinden size en uygun olan öğrenci vizesi türüne başvuru yapmanız gerekmektedir.

İngiltere öğrenci vizesi almak o kadar da kolay olmamakla birlikte başvurunuzu firmamız danışmanları ile yaparak mümkün olduğunca olumlu sonuçlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Her bir İngiltere öğrenci vizesi türünün sağlanması gereken ayrı ayrı şartları bulunmaktadır. Örneğin, İngiltere uzatılmış öğrenci ziyaretçi vizesine Birleşik Krallık ülkeleri olan İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler’de 6-11 ay süreliğine yalnızca dil eğitimi alabilmek için başvuru yapabilmektesiniz. 4-17 yaş aralığında ve Birleşik Krallık’ta özel bir eğitim kurumunda 6 aydan uzun süreli öğrenim görmek isteyenler ise Tier-4 İngiltere çocuk öğrenci vizesi başvurusunda bulunabilmektedir. Tier-4 İngiltere öğrenci vizesi türleri diğer vize türlerinden farklı olarak puan bazlı bir vize türüdür ve bu vize türüne başvuru yapacak öğrencilerin 40 puan elde etmeleri gerekmektedir. Bu puanın nasıl elde edileceği konusunda detaylı bilgiyi firmamız danışmanlarından alabilirsiniz.

Tier-4 İngiltere öğrenci vizesi öğrencinin yaş grubuna göre Tier-4 İngiltere çocuk öğrenci vizesi ve Tier-4 İngiltere uzun dönem öğrenci vizesi olarak ikiye ayrılmaktadır. Tier-4 İngiltere çocuk öğrenci vizesi için İngilizce dil şartı bulunmazken Tier-4 İngiltere uzun dönem öğrenci vizesi türüne başvuru yapacak olan öğrencilerin en az B1 seviyesinde İngilizce bildiğini kanıtlaması gerekmektedir. Bu İngiltere öğrenci vizesi türü dışındaki ziyaret kapsamlı vize türlerinde dil şartı aranmamaktadır.

İngiltere öğrenci vizesi başvuruları hakkında bilgi ve danışmanlık almak için İngiltere Vizesi, İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz Başvurularında uzman olan firmamız danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Uzmanlarımıza İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığı ile ulaşabilmeniz mümkündür.

"İngiltere Öğrenci Vizesi Almak İçin Dil Şartı Var Mıdır?" sayfası 103 defa okundu